Mirjam odgovoril/-a in

Prej grem

Zala

Jaz + 1

David

Nujno se danes zvecer pofockajte za torkov zakljucek in napisite, ce z vami pride se kdo, saj se jutri zjutraj naroca meso...
LpD

Nika odgovoril/-a in

Zamudim..

David

Pazite na spremembo ure! 16.00!

David

Pozdravljeni!

Kot usmerjevalka izbirnega predmeta nogomet in bodoča raziskovalka na Fakulteti za šport v Ljubljani, pripravljam v sodelovanju z dr. Petro Zaletel raziskavo s področja povezanosti telesnih značilnosti in poškodb slovenskih nogometašic. Namen raziskave je izpostaviti pomembne dejavnike, ki vplivajo na poškodbe, kar bo koristilo tudi pri oblikovanju trenažnega procesa športnicam in njihovim trenerjem. Prav tako si želimo zmanjšati pojavnost poškodb v ženskem nogometu.

V priponki vam pošiljamo povezavo na vprašalnik, s katerim bomo preverili pojavnost poškodb pri nogometašicah. Vprašalnik je popolnoma anonimen, rezultati se bodo uporabljali zgolj v raziskovalne namene in bodo objavljeni v obliki raziskovalnega članka.

Prosim, če povezavo na vprašalnik posredujete dekletom, ki nastopajo v selekcijah U15, U17 in članicam, ne glede na to, če so se udeležile testiranja ali ne.

Anketa vam bo vzela okoli 7 minut. Hvala za sodelovanje!

Manca Kutnjak, trener UEFA B

Povezava na vprašalnik: https://www.1ka.si/a/288527